Budapest XVII. kerületi Thai Massage szalonunk

Budapest 17. kerület, Pesti út 237. (Home Center)

Thai masszőreink

Mina
Mina

Thai masszőr

Geo
Geo

Thai masszőr

Thai maszázs paradicsom
Budapest XVII. és XVIII. kerületében

Valódi ázsiai hangulatot idéző, autentikus környezet

Budapesten, a 18. kerületben az Alacskai úton alakítottuk ki első Thai masszázs szalonunkat, ahol valódi ázsiai hangulatot idéző, autentikus környezetben magasan képzett és több éves gyakorlattal rendelkező, eredeti thai masszőr hölgyek biztosítják a teljes relaxációt, feltöltődést.
Hamarosan megnyitjuk másik szalonunkat a Pesti úton a Home center főépületének első emeletén, a Fitness 5 mellett. A nyitás pontos időpontjáról itt, a Facebook és Instagram oldalunkon is adunk majd tájékoztatást.
Filozófiánk, hogy minden Vendégünk különleges odafigyelést igényel, ezért minden masszázsunk megkezdése előtt egyeztetünk a Vendég igényeiről.
Thai masszázs szalonjainkban minden masszázs egyedi élmény, amely már a belépéstől elvarázsolja a vendéget. Számunkra egyértelmű, hogy az élmény nem érhet véget a masszázzsal ezért a kellemes, meghitt légkör a távozásig végigkísér Titeket.
Aki ellátogat hozzánk olyan élményben lesz része, ami garantálja, hogy visszatér az Aurora Thai masszázs szalonokba. A masszázs után biztosítunk zuhanyzási lehetőséget. Közvetlen parkoló áll rendelkezésre vendégeink részére.

Foglald le időpontod online
Pesti úti szalonunkba