Tradicionális Thai masszázs

Eredeti Thai masszázsélmény!

Mi az a Tradicionális Thai masszázs?

A hagyományos thai masszázs egy olyan terápiás módszer, amelynek során az izmokat és a szöveteket nyomás, húzás és nyújtás segítségével stimulálják. A masszázs során a terapeuta különböző testtájakat dolgoz fel, és a kezelés magában foglalhatja az ujjak, tenyér, könyök és lábfej használatát is. A tradicionális thai masszázs eredete több mint 2500 évre nyúlik vissza, és számos egészségügyi előnyt tartalmaz. A masszázs javíthatja az izmok és az ízületek rugalmasságát, segíthet a stressz és a feszültség csökkentésében, serkentheti az immunrendszert és javíthatja a vérkeringést.

Foglald le időpontod online
Tradicionális Thai masszázs kezelésre

Átmozgató, energiával feltöltő masszázs

Ajánljuk ezt a tradicionális thai masszázst, ha az irodában vagy az autóban töltött fárasztó nap után arra vágysz, hogy újra könnyűnek és frissnek érezd magad. Lazító, feszültségoldó és fájdalomcsillapító hatású.

Testileg és szellemileg felfrissülünk, aktívabbak és kiegyensúlyozottabbak leszünk. Különösen ajánlott: mozgásszegény életmódot folytatóknak, stresszes életmód esetén, sportolóknak, alvásproblémák esetén, nehéz fizikai munkát végzőknek, reumatikus és izületi panaszok esetén, ülőmunkát végzőknek!

Az úgynevezett Tradicionális Thai masszázs, azaz száraz masszázs alkalmazásakor a masszőrök nem használnak olajat, krémet, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül.

Tradicionális Thai masszázs

Tradicionális Thai masszázs árak

10000 Ft
60 perc
14000 Ft
90 perc

Tradicionális Thai masszázs Bérleteink

érletének kiválasztásával majd megvásárlásával egy olyan klubhoz fogsz tartozni, melynek tagjai számtalan előnyt élveznek szalonunkban. Könnyített foglalás, kiemelt ügyfélélmény és egyedi kedvezmények várnak. Szeretettel várunk Téged az Aurora Thai Masszázs szalonban. Bérletét személyesen megvásárolhatod szalonjaink valamelyikében. Bérleteinkhez ajándék masszázst adunk!

Masszázs ikon

Bronz (5 alkalom)

+ 1 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Silver (10 alkalom)

+ 2 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Gold (15 alkalom)

+ 3 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Platinum (20 alkalom)

+ 4 alkalom ajándék

Válassz további masszázsainkból

Masszázs ikon

Fej-, arc- és nyakmasszázs

A fej- arc- nyak masszázs feloldja az izomfeszültséget, javítja a vérkeringést és csökkentik a stresszt.

Páros olajos vagy tradicionális
Thai masszázs

A Páros Olajos vagy Tradicionális Thai Masszázs kényeztető olajos masszázs, mely ellazít és hangulatba hoz.

Hát- , vállmasszázs
 

Helyreállítja az izmok megfelelő működését és javítja a vérkeringést.