Olajos Thai Masszázs

Különleges keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak

Mi az Olajos Thai Masszázs?

Az olajos thai masszázs egy terápiás módszer, amelyben az olajat használják a masszázs során. Ez a masszázsfajta kombinálja a hagyományos thai masszázs technikáit az illóolajok által nyújtott előnyökkel. Az olajos thai masszázs során a terapeuta finom olajokat alkalmaz a bőrön, és a masszázsfolyamat magában foglalhatja a húzást, nyújtást, valamint a simító és dörzsölő mozdulatokat is. Az olajos thai masszázs előnyei közé tartozik az izmok és az ízületek lazítása, a vérkeringés javítása, a stressz és feszültség csökkentése, valamint a szervezet általános kiegyensúlyozottságának javítása. Az olajos thai masszázs egy kellemes és hatékony módszer a test és a lélek ellazítására és kiegyensúlyozására, és egyre népszerűbb az egész világon.

Foglald le időpontod online
Olajos Thai Masszázs kezelésre

Relaxáció felsőfokon

Thai olajos masszázs egy különleges keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Kényeztető olajos aromaterápia, mely ellazít és hangulatba hoz. Izmaink ellazulnak, vérkeringésünk felpezsdül és lelkünkbe béke költözik. Elrepít minket a távol kelet nyugalmába, kizökkentve minket rohanó hétköznapjainkból. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.Relaxációhoz levendula; izomlazításhoz borsmenta és rozmaring masszázsolaj; méregtelenítéshez és a bőr vérkeringésének fokozásához narancs-fahéj aromaolajos masszázsolajat javasolunk. Az illatmentes aloe vera masszázsolaj gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású.

Olajos Thai masszázs árak

12000 Ft
60 perc
16000 Ft
90 perc

Tradicionális Thai masszázs Bérleteink

érletének kiválasztásával majd megvásárlásával egy olyan klubhoz fogsz tartozni, melynek tagjai számtalan előnyt élveznek szalonunkban. Könnyített foglalás, kiemelt ügyfélélmény és egyedi kedvezmények várnak. Szeretettel várunk Téged az Aurora Thai Masszázs szalonban. Bérletét személyesen megvásárolhatod szalonjaink valamelyikében. Bérleteinkhez ajándék masszázst adunk!

Masszázs ikon

Bronz (5 alkalom)

+ 1 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Silver (10 alkalom)

+ 2 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Gold (15 alkalom)

+ 3 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Platinum (20 alkalom)

+ 4 alkalom ajándék

Válassz további masszázsainkból

Masszázs ikon

Fej-, arc- és nyakmasszázs

A fej- arc- nyak masszázs Feloldja az izomfeszültséget, javítja a vérkeringést és csökkentik a stresszt.

Páros olajos vagy tradicionális
Thai masszázs

A Páros Olajos vagy Tradicionális Thai Masszázs kényeztető olajos masszázs, mely ellazít és hangulatba hoz.

Hát- , vállmasszázs
 

Helyreállítja az izmok megfelelő működését és javítja a vérkeringést.