Talpmasszázs

A talpmasszázs több ezer évre visszatekintő gyógyítási forma

Mi az a Talpmasszázs?

A talpmasszázs egy olyan masszázs technika, amelynek során a masszőr a lábfejet és a bokát masszírozza és stimulálja. A talpmasszázsban a láb talpán található reflexzónákhoz kapcsolódó pontokat dolgozzák fel, amelyek az egész test egyes részeivel vannak összekapcsolva. A talpmasszázs egy kellemes és hatékony módszer a test és a lélek ellazítására és kiegyensúlyozására, és egyre népszerűbb az egész világon.

Foglald le időpontod online
Talpmasszázs kezelésre

Méregtelenítő, fiatalító és felpezsdítő masszázs

A talpmasszázs több ezer évre visszatekintő gyógyítási forma mely amellett, hogy rengeteg betegség megelőzésében és kezelésében szerepet játszik egy rendkívül kellemes és ellazító, bizsergető és relaxációs élményt nyújt számunkra. A talpmasszázs jótékony hatása az egész testre és az összes belső szervre kiterjed, mivel szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs serkenti a belső szervek aktivitását, fokozza az egész test működését. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal javítja az állóképességet. Erősíti az immunrendszert, segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebomlását, így méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A talpmasszázs alkalmazható bármely korosztály számára. A thai talpmasszázshoz a masszőr a kezét, ujjait és speciális fa pálcikát használ krémmel és olajjal.

Talpmasszázs

Talpmasszázs árak

7000 Ft
30 perc
10000 Ft
60 perc

Tradicionális Thai masszázs Bérleteink

érletének kiválasztásával majd megvásárlásával egy olyan klubhoz fogsz tartozni, melynek tagjai számtalan előnyt élveznek szalonunkban. Könnyített foglalás, kiemelt ügyfélélmény és egyedi kedvezmények várnak. Szeretettel várunk Téged az Aurora Thai Masszázs szalonban. Bérletét személyesen megvásárolhatod szalonjaink valamelyikében. Bérleteinkhez ajándék masszázst adunk!

Masszázs ikon

Bronz (5 alkalom)

+ 1 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Silver (10 alkalom)

+ 2 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Gold (15 alkalom)

+ 3 alkalom ajándék

Masszázs ikon

Platinum (20 alkalom)

+ 4 alkalom ajándék

Válassz további masszázsainkból

Masszázs ikon

Fej-, arc- és nyakmasszázs

A fej- arc- nyak masszázs Feloldja az izomfeszültséget, javítja a vérkeringést és csökkentik a stresszt.

Páros olajos vagy tradicionális
Thai masszázs

A Páros Olajos vagy Tradicionális Thai Masszázs kényeztető olajos masszázs, mely ellazít és hangulatba hoz.

Hát- , vállmasszázs
 

Helyreállítja az izmok megfelelő működését és javítja a vérkeringést.